My Nuffy

Tuesday, February 21, 2012

Pemenang Happy Birthday Kerudung Ungu.

Saya minta maaf sebab terlalu lewat mengumumkan nama peserta yang terlibat serta nama pemenang bagi GA ni... Kalau ada yang tak senang dan dah tawar hati terpulang... Tujuan saya adakan GA ni untuk suka-suka sahaja dan nak menghargai pembaca KDGUNGU ~ Kalau adalah... Kelewatan ini juga bukanlah disengajakan... Di pejabat, BLOGSPOT dah pun diHARAMkan secara rasminya. Same macam FACEBOOK. No choice. Waktu rehat saya, saya penuhi dengan bergegas ke rumah untuk menghantar susu kepada anak saya. ambil masa 20 minit untuk sampai ke rumah. hanya 15 minit - 30 min untuk bersama anak tersayang. Kadang-kadang tak sempat nak makan pun. Ader sape2 kesah? Kerja kat pejabat makin bertimbun-timbun. Tanggung kerja cc bukan tiket untuk duduk goyang bontot. Meja dah serupa tempat kucing beranak... Semuanya nak SEGERA.

Di rumah adalah masa untuk anak dan suami saya. Takkan saya nak menghadap belog semata-mata dan mengabaikan suami dan anak saya?

Oklah. No more bebel.. . Nanti bertambah menyampah anynomous tu dengan saya...

Dengan ini saya ingin mengumumkan pemenang-pemenang Happy Birtthday Giveaway 2012

1) Tudung Exclusive Bernilai RM 35, Kupon Diskaun 25% Rizqinshoppe/shaklee
 
36.http://cempakakuningku.blogspot.com/2012/01/happy-birthday-giveaway-2012.html
 
2) Shawl Bernilai RM 18 (shawl ini saya akan gantikan dengan tudung yang senilai dengannya kerana agak sukar untuk saya mencari shawl atas nilai RM 18), Kupon Diskaun 20% Rizqinshoppe/shaklee
 
11.http://niaryani.blogspot.com/2012/01/happy-birthday-giveaway-2012.html
 
3) Tudung Bernilai RM 15, Kupon Diskaun 15% Rizqinshoppe/Shaklee
 
3.http://duniakebahagiaanku.blogspot.com/2012/01/happy-birthday-giveaway-2012.html
 
Hadiah tambahan ~ entry terbaekkk

 http://alongnidar.blogspot.com/2012/01/happy-birthday-giveaway-2012.html


Tahniah kepada para pemenang. Sila tinggalkan nama, alamat serta no tel anda di kdgungu@gmail.com. Saya harap semua berpuas hati dengan keputusan GA ini dan secara rasminya saya mengumumkan bahawa ini adalah GA yang terakhir yang saya adakan. NO MORE GA kat belog kdgungu ini! Saya harap anynomous tu berpuas hati. TQ










8 comments:

nur_za said...

dia kta apa kat kak ni..huhu..
sabar ye kak

Nida said...

Alhamdulillah rezeki untuk hadiah tambahan.. syukur. Terima kasih tak terhingga buat Mamarizqin.

Kak Nida dah sent details, harap selamat diterima (fuf323@gmail.com), kalau belum cuba check di spam..:)

DuNia KeBaHaGiaaNKu....... said...

alhamdulilah rezeki bonda ....thanx sesgt...tp nape org tue sgt dengki yerk.....mmg kuang asam btuiler.......

++Kerudung Ungu++ said...

Nur_za ~ hmmm biarlah die dear... kalau berani nper x tulis nama betul ke hape.... akak bkn sgaje pun....huhu

kak Nida ~ Congrate! hadiah dah pos taw!

Bonda ~ Hadiah bond akan menyusul minggu depan ye... TQ and congrate ye! :-)

nia ryani said...

alhamdulillah.. :)
tankz sgt.. nia dah antar detail da...
email : nia_ryani@yahoo.com :)

++Kerudung Ungu++ said...

ok thanx... :-) insyaallah ketiga2nya akn sy pos minggu depan... tunggu cik puan cempaka kuning anta detail then dah boleh proceed..:-)

Cempaka Kuning said...

Alhamdulillah ada rezeki CK.Terima kasih Mamarizqin.Tahniah juga kepada pemenang yang lain.

CK dah sent details.

nia ryani said...

hai mamarizqin.. tankz sgt.. nia suka hadiah 2...
http://niaryani.blogspot.com/2012/03/tankz-i-like.html

++Jom Kita Tukar Link!++