My Nuffy

Thursday, October 23, 2014

KERUDUNG UNGU KEMBALI LAGI


Rindu betul rasanya nak berblog... Last berblog tahun 2012. WOW! 2 tahun sudah saya tinggalkan dunia blog ni. Ade ke lagi yang nak baca blog Kerudung Ungu ni eh? Hehe. Apepun saya berblog hanya untuk suka-suka disamping berkongsi pengalaman hidup yang tak seberapa ni. Harap ada yang sudi membacanya ye.. :-)

For intro 2014 ni saya nak perkenalan sorang lagi ahli baru dalam keluarga Kerudung Ungu ni... MUHAMMAD AISY RIFQY a.k.a IQY now dah berusia 1 tahun 5 bulan dah pun. Lahir pada 06 MEI 2013 di HOSPITAL SEGAMAT, sehari selepas pilihan raya.. For next entry kite kenal-kenal lagi dengan si kecik ni ye :-) Owh ye si abang AISY now dah berusia 3 tahun 5 bulan dah pun. Dah masuk taska dah dia...

Ada banyak jugak pengalaman yang saya nak share semasa mengandungkan IQY ni. InsyaAllah nanti saya kongsikan ye. Tungguuuu...

1 comment:

++Jom Kita Tukar Link!++