My Nuffy

Thursday, October 27, 2011

TIKET BOLA FREE!

Bertuahla kalau dapat tiket free tapi tak pegi kan! Haha... Baru tadi bos offer tiket bola tapi bukanlah free pun... Untunglah kalau dapat tiket free. Aku jual balik tiket tu... haha. Tapi sayangnya tak dapat nak pegi pun sebab abi takmo pegi... Katanya, lebih baik duduk kat rumah je tengok kat astero arena! Lagi best! Ceh...

Semalam dok borak pasal harga tiket + nada MB yang sedih sebab tak dapat bagi subsidi macam Terengganu dengan abi.Bagi aku kalau dah betul-betul minat dengan bola, harga tiket mahal mane pun mesti kita akan pegi jugak kan? Ke bila orang putih main je kita sanggup nak bayar harga tiket mahal2? Huh... ~ Samelah macam rokok... Mahal mane pun orang tetap gak beli. Pelik!

Hari ni pulak berita gumbiranya MB 'terpaksa' gak bagi susbsidi tiket untuk penyokong-penyokong 'Hobin Jang Hobin'. ~ Jangan sampai aku tak dapat bonus tahun ni sudah! Tapi abi cakap ramai yang lagi yang mogok tak nak pegi sebab dah tawar hati. Adeh dah bagi subsidi pun merajuk jugak ker? Apela... 

Kalau tak mengenangkan aku ader anak kecik dah lame dah aku sambar tiket bola tu tadi. Bolehla berjimba-jimba dengan encik abi kat Shah Alam! Honeymoon ma....Hihi. Selamat berjuanglah kepada semua termasuk yang menonton. Jangan ganas-ganas sangat kat stadium orang okey nanti kena tarik balik subsidi...hehe.





1 comment:

kak ina kl said...

betul kata suami kamu tu..tgk kat astro lagi best..kat stadium tu memanglah best tapi bukan nampak sangat pun..rasa best ajer sbb boleh join jerit-jerit

anak akak imran umur 10 tahun pun merengek nak beli hp ...sorrylah..gi sek dan blk orang ambik apa kes nak bagi hp kannnn..sajer nak berlagaklah tu

++Jom Kita Tukar Link!++