My Nuffy

Monday, October 4, 2010

++Mix & Match++


Hari Sabtu baru ni KU dapat undangan perkahwinan dari kawan baik KU mase sekolah dulu, Mila. Eh bukan Mila yang penyanyi tu ye. Nanti emosi pulak hubby KU sebab dia memang peminat Mila penyanyi tu. Selalu je KU suruh hubby tukar siaran lain kalau Mila muncul kat tv. Dengki kan! Hehe...

Entah macam mana hari tu, KU terlupa yang baju kurung KU tu dah koyak sikit kat bawah dia. Masa pulak dah suntuk... Apalagi, KU rembat jela baju kelabu tu... Terpikir jugak, match ke nanti? Nanti tak pasal-pasal jadi bahan gelak hubby...Kihkihkih.

Baju asal dia macam ni sebenarnya...



Ah lantaklah kata hati KU. Yang penting KU ada baju nak pegi kenduri. Bila hubby balik jemput... dia pun terkejut tengok KU pakai baju lain kain lain. Haha. Nasib baik hubby KU ok je.

Mb ada sesetengah yang peliklah kot tengok pakaian KU tapi KU tak kesah pun. Lagipun KU sekarang ni dalam mood 'mix & match'. Mana yang KU rase KU selesa... Tulah yang KU pakai. 

So ada sesape berani nak pakai macam ni? Hehe...

Muahaha!!!




1 comment:

bRaiN fReEzE said...

OOo... aku rase match sungguh! Baju kelabu ngan kain yg de kaler latar kelabu bunge2 pink ke purple? Sesuei...

++Jom Kita Tukar Link!++