My Nuffy

Tuesday, October 5, 2010

PnStoberi's Sedondon Raya Contest


~edisi sticky mode~
Wah contest lagi KU  a.k.a Kerudung Ungu ni kan... :-) Hehe... Intai punya intai contest ni cam menarik pulak tapi ni kira last minute punya contest jugakla sebab tarikh tutupnya esok! Huhu. Sempat2! Kali ni contest ni dianjurkan oleh...

PnStoberi
 
Oklah tanpa melengahkan masa korang nak membaca merapu meraban KU a.k.a Kerudung Ungu ni lagi, KU nak tayang gambar raye sedondon KU mase pegi Melaka ari tu...


Tadaaaa....

Gambar yang KU amik sendiri ni merupakan gambar raye Sabtu lepas mase kat Melaka. Tahun ni KU and Hubby beraye dengan wane ijau sokmo. Siap dengan rumah pun wane ijau tu...
Tudung tu pun sebenarnya baru beli lepas gaji ritu sebab raye x beli tudung pun. Just beli baju je 2 pasang. Jadila... Kan!

Buat mase ni we oll masih lagi berdua so xde masalah nak cari tema raye. Siap tukar last minute pun ade. Hehe. 

Oklah, Nak citer ape lagi ek? Emmm... Tahun ni ijau... Tahun depan oren pulak kot???!!! Hehe.....

Muah muah!!!



4 comments:

Umiey said...

salam
alamak arini dh 4 oct, cam nk join jer....

tumpang lalu....

++Kerudung Ungu++ said...

salam umiey...

xpe... ade byk lg contest ni...
jom Join!

PUANSTOBERI said...

Salam,
Tenkiu yer sudi join contest tu. Tlh diterima dan sedia utk dinilai :))

++Kerudung Ungu++ said...

ur welcome puan stoberi ..:-)

++Jom Kita Tukar Link!++