My Nuffy

Friday, October 16, 2009

.......Last Kupik Punya Open House Part II.......

Sempat lagi tu posing anje - anje
me & Cik Puan Junaidah

Bilerla nak dapat makan ni.... Laparrrrrrrr


oit nurul! Pandang kamerala....^_^

Aku dapat bantuan anak yatim pejabat aku....
haha


Yang ni sambungan citer hari Rabu lepas bab yang ni guna camera opismate aku Cik Puan Nurul. Rasanya tahun ni takla baper nak meriah sangat mungkin tak dengar sore  bising kak bedah kot? Wakaka.
Tak ramai sebenarnya yang join Open house kali ni bab ramai yang g kursus.

Aku mesti join punya bab aku dapat bantuan anak yatim... Haha! Tipu jer.... aku pat hadiah indoor game kat opis aku nila. Juara tu! ^_^ Juara apa? Juara baling dart kat orang! wakaka.... Pasni ciapla! Saper uat aku geram, cepat2la korang melarikan diri sebelom kena sumpit ngan haku. Hik3x.

p/s : semalam open house umah kak earna... thanx ea kak uat makan2. ^_^




2 comments:

qasehlaura said...

cantiknyer baju diew.....

Kerudung Ungu said...

toche2x.... hehe
orang tu pun aper kurangnya....^_^

++Jom Kita Tukar Link!++