My Nuffy

Wednesday, October 14, 2009

.....Last Kupik Punya Open House.....

......P.E.N.G.U.M.U.M.A.N!......

Hari ni opis aku uat open house.... Tengahari tadiler... Skang ni da bungkos sume da. Hihi.


beramai - ramai dengan baju raye menapak ke dewan



makan time!

Hari ni sume VogueDaVas dok melaram dengan baju raya masing - masing bab tengahari tadi opis aku ada uat open house kat dewan. Aku pun tak lepas peluang gak nak melaram. See! aku pakai baju yang same mase kawen member opis aku Sabtu lepas. Bukan apa, 2 jer baju cantek yang aku dapat carik kat celah - celah bakul aku tu. Wakaka....

Owh... Hari ni jugak betday member opis aku merangkap orang kampung aku... senior aku masa kat skolah dulu & jugak member blog aku, Kak Earna.

......H.A.P.P.Y B.I.R.T.H.D.A.Y......

 ^_^

......S.E.K.I.A.N T.E.R.I.M.A K.A.S.I.H......

P/s : Beliau sangat2 sibuk minggu ni.... So kenala bersabar skit.... Sabar jela haku....Huhu

1 comment:

safina aishah said...

tima kasih byk2 ye...x tau nak cakaap apa...

++Jom Kita Tukar Link!++