My Nuffy

Monday, November 9, 2009

Masa Untuk Bedagaks!

Hehehehehe...( bagi aku gelak jahat dulu)

Kenapa?

Tengok kat bawah ni
!
!
!
!
V
Bukti aku telah mengalahkan En Mohamad Fauzi semalam


Hehehe...(gelak jahat lagi sekali). Dah lama rasanya kiteorang takder aktiviti macam ni. Mana taknya... kiteorang tengah sibuk dengan kuliah,assignment and final exam tak lama lagi. So kebetulan semalam dengan kesempatan yang ada, aku telah menghasut En Fauzi untuk bermain bowling.

1st frame macam biasalah kan... I kalah dengan jayanya. Huhu.
Ni kira acah jer ni...hehe

2nd frame pun kalah gak... tapi sipi - sipi tau! Sajerk bagi can kan orang tu.Bagi canlah sangat Hehehe... Ampunkan daku...^_^ Tak puas hati punya pasal, aku tambah lagi satu frame. Konon - konon sebab dia menanglah kiranya padahal aku yang tak puas hati sebab kalah! Haha. Gilerk Kejik! Tapi akhirnya usaha aku berbaloi gak nak kalahkan dia. Tak sia - sia dia gelakkan aku selama ni biler bola aku masuk longkang. Mekacih yerk!

3rd frame sendrik mau hengatla ye macam mana aku punyer concentration nak kalahkan dia. Menung panjang dia tengok markah aku. Hehehe. 128 markah tau! Jangan main - main. Tulah gelakkan lagi aku...Hihi. Masa nilah aku berdagaks sajork. Asibla kan!Tapi yang tak tahan... alasan kalah sebab kaki kaki sakit coz tergeliat ker hape? alasan! hokeyla2x.... Alasanmu diterima yerk!



Muker sempoi


gaya tok guru aku buat demontrasi 

 
I suke pic ni coz nampak macam Jam...... Hahaha


Sampai balik pun muka En fauzi memang tak puas hati dengan kekalahan yang beliau alami. Hahaha... Biler dah menang tu aku pun sangatlah berbesar hati nak belanja dia makan kuew tiaw goreng basah yang dia idam - idamkan sangat sejak hari tu. Mengidam????!!!

Lama jugaklah kiteorang lepak kat kedai makan tu makan - makan... borak - borak... citer pasal masa depan... masa kebelakang... ex dulu - dulu... sampai toke kedai tu dah pandang seleks jork kat kiteorang. Ada aku kesah????!!!

Hopefully everything would be fine after this. Takmo lagi  dah gado - gado ni. Tak siyoks! Tak sabar nak tunggu1401. ^_^

1 comment:

Zura said...

Salam...singgah bace entry sbb familiar ngan word bedagak tue...sy kat umah pun selalu je gune word tue...terus jd follower ye...

++Jom Kita Tukar Link!++