My Nuffy

Friday, November 26, 2010

k.a.w.a.n








"Sy ad srg kwn..Dlu kmi rapat.Tp sjak bbrpa thn kblakgn ni km xspt dlu.Dia sdh ad khdpnnye sndr.Mlm td sy mimpi dia.Sy rndu dia ke.Agk2 dia ingt sy x?Xpelah.Pe2pun Sy doakan dia bhagia dgn suami n kuarganya.."

 datang dari fb seorang teman lama.....

 Aku tahu siapa yang die maksudkan... bila aku anta komen die delete komen aku.... xpelah... Aku cube nak jernihkan keadaan tapi die tak boleh terime takpelah... Aku manusia yang tak sempurna... Buat die... aku mohonkan seribu kemaafan atas segala dosa aku pada die.... Dialah kawan aku dunia akhirat... Aku doakan dia jumpa apa die cari selama ni.... 

Antara keluarga aku sendiri dengan suami pun aku berbagi hati... inikan pulak kawan-kawan.... Berape banyak lagi hati yang perlu aku bahagikan?

teringat mase kekzam merajuk dengan aku dulu... heh.... payah betul nak pujuk.... sungguh aku takkan pernah melupakan orang yang banyak berjasa pade aku.... apatah lagi kawan baik aku dari kecik.... Biarlah mase yang menentukan... 

p/s : thanx kekzam, shiera n baby yang sudi melawat aku kat sini.... terubat sudah rindu aku pade dieorang... aku memang tak ramai adik beradik tapi bila ade kawan2 aku rase lengkap semuanye... Sekarang ni aku cume ade hubby aku sebagai  the best friend aku.... Teman menangis... teman ketawa.... teman bergado... teman bermanje... Thanx abi.... :-)

(yang lain tu pun best jugak tapi tak boleh ajak tido! hahaha! jangan mare ha...) 

 

 

3 comments:

bRaiN fReEzE said...

Ala.. ape ni... aku ley jadi teman tido pe... teman tido jela.. lain2 cannot...

++Kerudung Ungu++ said...

ala tido ngan ko x pat ehem2....haha

bRaiN fReEzE said...

cheh!!! mmg la...

++Jom Kita Tukar Link!++