My Nuffy

Tuesday, November 30, 2010

Pasal Mimpi Pun Nak Emo...

Since semalam aku asik mimpi pasal hubby aku je... Nape tah... Sampai tak cukup tido aku dibuatnye... Hari ni pun same... Mimpi lagi.... Hmmm...

Bukan setakat mimpi je masalahnye... Bila terjaga dari tido je mesti nak emo2 sekali...Hehe... Yang jadi mangsenye dah tentulah hubby aku tu... Mangse kena marah disebabkan mimpi tu.... Sian die...

Nak uat camner kan... dah yang aku mimpi pun pasal die... kot org len tu lantakla... Nak tau mimpi ape? Hehe... semalam aku mimpi ade orang tah bunian ke tah dari kayangan ke dok berkenan kat hubby aku... sebijik macam citer ulek mayang tu kate hubby aku... Bukan setakat berkenan je tapi sampai buat hubby aku tu lupekan aku sekali... Isy3x.... sisih malaikat 44...

Sudahnye aku doa pade Allah untuk dapatkan cara nak selamatkan hubby aku tu... Alhamdulillah akhirnye setelah berhempas pulas aku dapat selamatkan die... Huhu... dasat tol mimpi tu... Bile aku terjaga aku tengok jam rupenye baru pukul 2 pagi.... Pastu langsung tak boleh nak tido... Sudahnye pagi ni mate aku macam mate garfield jadinye...

Bile aku cakap dengan hubby aku... die boley buat lawak plak tu... Die siap cakap lagi mimpi tu kan 'sleeping player'.... haha... Pape tah hubby aku tu...

Hmm... Tapi dalam dua2 mimpi yang aku dapat tu aku jadi orang yang penyabar... Dalam mimpi aku pagi tadi aku siap berdoa lagi pada Allah... Dan alhamdulillah doa aku tu dimakbulkan.... (dalam pade nak menyelamatkan hubby aku tulah...). Tu jelah yang bagusnye pasal mimpi tu... Yang len tu cam mengarot je... (hubby aku kate memang mengarut pun! haha)

Pernah aku terbace satu artikel ni... die cakap perempuan mengandung ni memang akan kerap bermimpi... ntah betul ntah tidak wallahualam... Korang pulak macam mane?

3 comments:

bRaiN fReEzE said...

ha.. baca no tengok ulek mayang!!!

alinac lover said...

hehe
bahaya nyer mimpi gitu

seram

psst jom join GA yong

http://www.alinacshoppe.com/2010/12/giveaway-kalau-saya-shopping-di-alinac.html

++Kerudung Ungu++ said...

bf ~ x tgk pun! Haha

AL ~ tw xpe... hehe

++Jom Kita Tukar Link!++