My Nuffy

Monday, April 26, 2010

Selamat dah.....



1stly aku nak ucapkan selamat pengantin baru buat pasangan faiz & nizam. Actually dia ni kawan kepada bff aku shiro.

p/s : sorryla shir, tak sempat nak jumpa hari tu....

n sorryla kalau tempahan tu tak begitu memuaskan hati.... aku sendiri sedikit kecewa dengan persembahan aku kali ni... Sampaikan masa nak hantar kek tu pun aku mintak Encik abi yang hantarkan... Huhu... maluuuuuu......

actually tulisan tu sepatutnya warna kuning lemon.... bukan kuning telur macam tu.... lari tema sikit... Dah tu orang tu mintak hitam tapi aku bagi kelabu.... sebabnya puas dah aku tenyeh - tenyeh wane hitam tu tapi still jugak tak jadik.

Tapi encik abi tetap kate cantik..... Huhuhu..... Puji sebab taknak bagi ak moody kah????!!!

So lepas ni aku akan cuba pertingkatkan lagi mutu pembuatan kek aku and aku akan cuba buat penyelarasan harga supaya orang tak keliru.

Tungguuuuuuu........

p/s : thanx to shiro yang sudi tempah kek tu ye....:-)

1 comment:

adayinmylife said...

yuhu.. aku pnnk ucp tq...
mne de bruk!
terbaik....

++Jom Kita Tukar Link!++