My Nuffy

Wednesday, September 9, 2009

" kenE gAk Ker"

Nama penuh : Muhamad Fauzi bin Esa [ x caye lantak korang la]

Tarikh lahir : 28.8.1988...taun nage sakti bintara jaya... ape2 la b type ni sayang he2

Tempat lahir : Hospital Besar Segamat... anak jati johor ma.... pasni lau ase2 kiteorang xde ag, turunlah JB he2

Tempat membeso : Jelebu [1988-2005 ], Seremban [2005-2007], Gemas [2007 sampai la ni]... next year?

1. Name manje

- kat uma mak, ayah, adik2, sedare2 mue panggil aku ALONG bukan Ah Long... "B" panggilan dari sayang....
kat kolej kebanyakkan panggil aku pojie.... p yang pelik ade yang panggil aku 'Faz'.... lantak korang la.....

2. Aku seorang yang.....

- rilex je.... xbanyak cakap..... masalah datang pun aku boleh senyum lagi..... kerje banyak pun ley control lagi..
p banyak gak kerje2 aku kene koyak bab perasaan menyampah 2 datang tibe2 he2....

3. Insan yang teristimewa bagi aku.....

- ayah, mak, sayang, nurul dan pujin...... kak bet pun...

4. lagu kesukaan aku? nak tau gak ker...

- mua lagu2 yang baru je... lagu2 lame aku x layan.... lagi2 lagu yang karat2 2... kolot..

5. Makanan Feveret aku ea?...... sayang je yang tau:-)

6. Aku stress lau....... aku nga uat kerje tibe2 ade orang datang kat aku tanye care nak uat.... perghh
n lau ade orang yang cube ganggu aku dan sayang..... silap la korang...

7. warne feveret pun nak ker?.....

- yela2 warne feveret aku ungu ngan pink jer.... lantak korang la nak pk ape pun

8. Bende yang ader dalam suar?..... Lucahnyer he2

9. Kali terakhir nangis....... last kuar air mate time nga sakit dulu... Tuhan je yang tahu betapa sakitnye dada aku...
surah yasin dah aku sediakan sebagai 1 care tuk aku pergi dengan tenang... p Alhamdulillah umur aku masih panjang
dan berkat doa ayah,mak dan terutama sekali sayang yang sanggup datang lawat dan hantar aku ke klinik.... terima
kasih sayang.... B sayang sangat pada sayang.... sedih pulak teringat bende ni.... korang la..

10. Tempat yang nak sangat aku g..... MEKAH..... aku memang dah berazam sangat sejak aku kecil lagi nak bawa
ayah,mak,adik2 serta bakal isteri dan mak mertua aku untuk menunaikan umrah seterusnya haji... xkira bape
lame sekalipun....

11. Tag untuk rakan???
pepandai korang lar he

* untuk korang.... selamat menunaikan ibadah puase.... bulan yang mulia ni bnyak2kanlah beramal.... bnyak2kanlah uat
kuih raye.. kak earna tahun ni uat kuih almond mangge ngan air jagung eah he2.... SALAM


LOVE U SAYANG!!!!!!!!!!!!!!!!!!

1 comment:

safina aishah said...

jagung x jadikla....korg tanak tlg jaga...hu3...sedey tau....akak bwk tuperware je p umah korg nati....

++Jom Kita Tukar Link!++