My Nuffy

Tuesday, June 1, 2010

Sakit Perut Terlampau

Tengah syok - syok main masak -masak tiba - tiba pulak perut ni rasa memulas. Duduk tak kena.... Berdiri salah..... Hai la perut...... Asal la kau boleh sakit time - time cenggini......
ehsan dari encik google

Rupanya encik abi pun kena penyakit yang serupa sekarang ni..... Perut memulas and pedih.... Hmmm.... Takkan kiteorang makan benda yang sama kot? Dia jauh nun kat kluang sane ma.......

Hari tu pun aku cuma bekalkan moist kek coklat yang kiteorang beli kat mini MaHa hari tu je..... Malam tadi pulak aku makan sikit kek tu.... TAkkan sebab tu kot??????? Isy.......

LAngsung hilang mood nak tengok Noktah Erna.....- Kak earna tolong control hidung tu ye.... Jangan kembang sangat ok! Hehehehe........

ehsan dari encik google

p/s : encik abi is ondaway pegi klinik.... Me? still sakit perut and rasa macam nak pitam.....



1 comment:

safina aishah said...

wakaka.xdo kaitan langsung citer tu ngan akak....tgk pun x pnh

++Jom Kita Tukar Link!++