My Nuffy

Monday, June 22, 2009

CaKit GiGiLa....

ari ni takder mood nak wat keje...
gusi bengkak...
sakit gigi...
same ke tak???!!
bantaila...
yang penting ari ni aku punch 7.41...
walhal aku masuk 7.30...
tudung ni plak meragam tak suda2...
rebonding ambut ni kang taula...
majuk tak nak pakai ko sebulan kang...
he3x
smlm pun aku ponteng kelas english oral n bahasa kebangsaan...
gara2 sakit gigi yang teramat sangat...
tapi sempat aku g beli blous n bag baru...
purse untuk mak...
coz dari ari 2 die sibuk nak purse yang same dengan beg yang akak bagi ari 2...
walhal aku rase nak toreh je gusi aku yang bengkak ni...
dahla LMS tak masuk2 agi...
ampus kene bebel bertubi2 pasni...
dah 2 petang ni gatal2 plak 2 nak turun men badminton...
hu3x
yela...
kang tak turun dieorang bising...
lagipun da ader orang yang sudi pinjamkan aku reket...
xyah r aku sibuk2 nak beli agi...
he3x
pas2 tak sabar2 nak g men ngan baby kat taman!
nak jumper papa baby sx...
windu...
;-p

2 comments:

Wana said...

x best siottt sakit gg... gila merana kan kan kan.. haihhh...

baru nak blanja makan ekrem, skali saket gigi lak.. ihik.. selamattttt...

Kerudung Ungu said...

tau xper...
lau brani sket... ase nk amik pisau toreh je gusi yang bengkak ni...
ase ok je kot...huk3x
aiskrim xder hal...
ok jerk...
jangan dapat coklat kacang....
hancus...
makan tak ingat dunia...
hua3x..

++Jom Kita Tukar Link!++