My Nuffy

Thursday, June 18, 2009

What Topic 4 2day?

baru kul 12 tengahari?????!!!!
asal lambat sangat mase berlalu ni...
lau yang happy2 cepat jerk mase berlalu...
lau yang busan2 camni lambat jerk...
maybe coz aku lum kuar amik angin kot...
slalunye pagi2 lagi aku da beli sarapan...
tapi ri ni malas jerk nak kuar...
sib bek ler ade yang sudi share bekal dengan aku...
hu3x
lau tak...
maggi lagila jawabnye...
tapi ni peyut da lapar r plak...
tipun opis da elok!!!!!
yeaaaaa!!!!
pasni ley gayut2 ngan customer lek...
jam ni bergerak ke tak ni????!!!
asal lambat sangat ni...
lapaaaarrr...
emmm...
citer bab makan ni aku ader kemusykilan sketla...
tak tau r lau orang len ader masalah yang same dengan aku ke x...
bukan aper...
aku lau makan kat kedai slalu jer tak abis makan...
tambah2 lau makan berdua...
kalah orang makan beradap sopannye...
walhal membazir 2 kan amalan syaitan...
hu3x
padahal perut da lapar giler ni...
padahal makanan 2 feberet aku...
padahal makanan 2 punyela sedap...
padahal da...
tapi still susah nak abis...
kenkadang mulala aku pikir bukan2...
orang kedai 2 nak sabotaj aku ker sampai taruk banyak sangat makanan dalam pinggan aku????!!!
atau die ader letak something yang wat aku tak bernafsu nak makan????!!!
uppsss...
maaf...
tak pikir bukan2 da...
ni dulu...
;-p
tapi lau kat umah da selamat da...
2 pun tengok mood gak...
biasenye lau masakan mak aku mmg slalu licin...
biasanye yang slalu complain Si Kecik r...
aku tau setiapkali die tengok aku makan tak abis...
die rase aku ni kecik je nak dipicit2nye...
mulala die membebel2...
yang ni bukan pikir bukan2...
ni memang kenyataan!
hu3x
kenkadang 2 puas gak aku pikir menu aper yang aku ley abis makan...
sampai yang amik order 2 macam da fobia setiapkali nampak aku...
emmm...
nak wat camner???!!!
setakat ni menu yang memang sah2 aku ley abiskan adalah
tomyam + nasi putih
rojak buah kat SIANG MALAM...
roti canai kat 1 kedai mamak dkat dengan bank islam semban...
kerabu mangga / Towfoo with Oyster Sauce / Ipoh Bean Sprouts
yang ader jual kat The Chicken Rice Shop...
yang len2 2 sipi2 r..
nasib2 jer lau aku dpt abiskan...
so setiapkali kuar makan...
aku cukup takut nak order...
takut tak abis makan...
t kate aku tak hargai makanan...
emmm...
pasni aku ingat saper yang ajak aku kuar makan kene share makan dengan aku r!
lau x takyah kuar...
ley????!!!
huk3x

2 comments:

qasehlaura said...

kedai mamak kat area bank islam2 pengoto la akak..
dah ramai yang inform kat kite....
betul.....

Kerudung Ungu said...

yeke????!!!
patutla sedap jerk akak rase...
hu3x...
tobat pas ni takmo g sane g...
hu3x

++Jom Kita Tukar Link!++