My Nuffy

Sunday, December 12, 2010

Kawan Baru

Hari tu entah ape angin aku gak ah tetibe ajak hubby aku jenjalan kat pekan
Kejap nak pegi kedai sini...
Kejap nak pegi kedai sane...
Tak tentu arah rasenye...
Tapi tak gaji lagi tu...
Heh...
.
.
.
Nasib baikla hubby aku sabar je...
Time2 cenggini kan memang die kena banyak sabau dengan aku ni...
Kenkadang tetibe je angin tah ape2...
Die jugak yang kene...
Sian die...
.
.
.
Dah round2..
singgah kat farmasi kejap...
Aku nak cari Jus Kurma madu...
Tapi lastnye aku beli madu asli Pak Long...
Hargenye rm15.oo sahajo...
Kalau nak ikutkan madu yang betul2 fresh @ asli ni kan mahal rege die...

Yang ni mungkin tak fresh tapi mungkin yang asli
sebabnye salah satu ciri2 madu tu kalau asli mesti ade buih atas die...
Yang ni aku tengok ade je buih die...
Taktaula kalau die letak buih sabun ke hape..
haha...

Aku beli madu ni bukan ape...
Since yang aku amalkan makan madu sebelom p check up mengandung tiap2 bulan tu, alhamdulillah setakat ni bp aku ok...
Aku pun risau gaklah kan sebab aku ni suka makan garam...
Lagipun bile makan madu ni perut jadi kenyang...
Loya pun kurang sikit...
.
.
.
Lepas beli madu...
aku ajak hubby aku berjalan pegi kedai cenderamata pulak...
nak beli something tapi taktau nak beli ape...
hehe...
sengal je kan..
Puasla aku dok tawaf satu kedai... 
macam2 yang aku belek...
Last2..
Aku rembat die ni...
.
.
.
.
V

Comey x?
Tak tau nape ley berkenan plak dengan die ni...
Ade yang besar siki tapi aku tak berkenan...
Kebetulan size die ni tinggal satu je...
Ape lagi...
Aku kalau carik barang suke cari bende yang dah tinggal satu...
kire specialla kononnye...
hubby nak bayarkan tapi aku tak kasi...
Aku cakap kalau die nak belikan, kene sorok2 dari aku...
serprise...
Hehe...
so sekang ni aku dah ade teman baru...
cume aku taktau nak bagi nama ape die ni...
Ade cadangan?

1 comment:

bRaiN fReEzE said...

ko bg nama die shiero.. ok x??? hahaha....

++Jom Kita Tukar Link!++