My Nuffy

Thursday, December 9, 2010

Looking Great Smile 2010 contest by Zainatun Adilah


Haha... Great smile ke aku ni? Kalau hubby aku maybe la kot... Senyum sampai ke telinge pun boleh die tu... Hehe...

Kali ni aku ditag oley Cik Diha kite... Sib bek aku jenguk blog die... Lau tak taktau pun die ade tag aku... ei diha ni... Lupe yea... :-) Takpe2... Yang penting aku nak join jugak! Haha... Walaupun ku tau senyumanku ini tak menggode langsung! Ahak2...

Oleh kerana contest ni takder syarat2 yang pelik... so aku nak letakla pic ni.....

Ha! Ni gambar mase aku bertunang awal tahun ritu...

Bukan aku taknak taruk gambar lain... masalahnye kat pc ni cume ade gambar2 tu je... Yang lain mue ade dalam laptop n external hard disk... Camno? Nak terimo... terimola... tak ondak... xpola... nak wek camno kan? Isk2...

Maklumat pasal contest ni korang boleh tengok kat sini.

Then yang aku rase memang sonyum maneh n great2 punyo adolah...

http://mynameisile.blogspot.com/
http://ryehannazz.blogspot.com/
http://broeluvayla.blogspot.com/
http://akumalasnakfikir.blogspot.com/
http://averybodynme.blogspot.com/

So enjoy da contest! hikhik!

1 comment:

awexinside said...

waa...
sory2..
lupe nk g tau akak diha tag akak..

++Jom Kita Tukar Link!++