My Nuffy

Thursday, August 27, 2009

.:1st Trip To Bazar Ramadhan:.



6 Ramadhan 1430h
27 0g0s 2009

hari ni teringin plak nak meredah bazar Ramadhan kat area dekat2 ni je.
lebey afdal asenye.
actually aku yang tak larat nak g sampai Senggamat sane.
maleh aiii...
bek berbuka terus jer kat sane.
kan3x???!!!
p lau name pun da dekat2 sini...
ramaila waris2 yang kiteorang jumper.
daripada bos...
bawak ke opismate...
ayahanda Lan...
lecturer beliau...
ex...
perghh...

tapi ape kene - mengena dengan pic kat atas 2 ea?
ader je...
:-p
pic aku pakai selendang peach 2 pic rini sebelom g bazar.
mase aku jemput beliau kat umah tadi beliau telah memandangku dengan pelik skali.
aku?
lagila pelik.
kenapa beliau begitu pelik?
isy2x.

b : sayang nampak len la rini...

sambil gelak2 & senyum2 kambing.

s : len? aper yang lennye b?

aku kerut2 muker. mulela tak senang duduk aku dibuatnye.

b : isy len betulla sayang rini...

aihhhh... aper tah.
tudung aku senget ker?
muke aku pucat ke?

s : len penye b?
b : nampak matured...

uikssss... matured? memang pun aku da matured. so?

s : matured ke tua?:-p
b : maturedla yang...

aku uat2 pandang tempat len. kecik jer aku nampak beliau ni.
memang arini 1st time aku kai tudung 2.
emergency punye pasal.
pagi tadi lewat bangun pas sahur.
so pas s0lat aku g0s0k baju n terus capai tudung 2.
berdesup aku drive sampai opis.
makeup pun x sempat.
hu3x.
aleh2 petang da kene komplain plak...
emmm...

so pasni nampaknye tudung 2 beralih tuanla nampaknye.
lau tak mak aku yang grab...
anak sedara aku c ayung...
tibe2 nga uat en3 ni kakak aku call.
yang sengal 2la.
time jauh2 ni rajin plak nak call bagai 2.
skg die ade kat Sabah.
tak lame agi pun memang die nak pindah sane ikut hubby die.
yeszzzzz!
aku?
pun bakal mengikut my dear hubby gak t neh!
he3x.
p 3 tahun agi kot.
InsyaAllah...
doa2kanlah ye.
bahagia dunia akhirat.
~amin~

1 comment:

qasehlaura said...

cantik r akak kai tudung peace ari2..nampak match ngan akak....kt nak cakap depan2 tapi x jumpe..hehehe....puji ikhlas tau..

++Jom Kita Tukar Link!++