My Nuffy

Saturday, December 26, 2009

Aper pulak susu ni?

Alkisahnya pagi tadi aku teroverexcited nak buat breakfast coz aku dah beli roti and nugget ayam kat pasaraya semalam. Sempat singgah kat butik ****. Nak survey dulu... Setakat ni puas hati... InsyaAllah jadi ambik kat situ kot.. hehehe. Cam compius je citer aku ni kan... Takper - takper... Berbalik pada citer pagi tadi...  Pagi tadi teragak pulak aku nak minum milo. Selalu asyik minum cocoa collagen je, nak gak ubah - ubah selera kan... Tapi yang tak syoknya... Susu pekat pulak tak ada. Almaklumlah... Kat rumah aku ni jarang beli susu pekat ni. Cik Kiah minum susu Anlene Gold... Takkan nak bagi budak - budak ni susu tu pulak kot?

So Cik Kiah pun cepat - cepatlah suh cucu dia yang comel tu pegi beli. Aku tak confident benau biler Cik Kiah ni suh budak kecik ni... Yelah... Tau ker die nak beli susu tu? Atlast abang dia offer nak pegi beli... So aku budget dia taulah nak beli kan...

Balik - balik dari kedai aku tengok dia bawak balik susu aper ko tau? susu cair.... Aduhai anak sedara aku ni.... Nasib baiklah boleh guna jugak susu tu... Aku campur milo dengan gula... Pastu tu aku tambah susu tu... Hmmm... bolehla daripada tak ada kan... Sedap jugak... Cuma bak kata cik kiah... Kurang Ummppp... hehehe...

Lepas breakfast, aku pegi cuci kereta and servis kereta sekali... MAC temankan aku servis kereta dengan baju melayu merah darah and kain pelekatnya... Siap dengan songkok... Sekali tengok macam orang nak menari zapin pulak... (sempat bayangkan macam mana rupe MAC kalau dia menari zapin... ) Hehehe... Ondaway balik hujan lebat pulak... Cis... Rugi RM10 aku... Esok nak pegi melaka pulak tu... Hopefully tak hujanlah... Kalau letak baju kat atas kereta agak - agak hujan turun jugak ker? Ahak3x.

Doa - doakanlah tak hujan esok kat Melaka ea... Banyak tempat nak pegi esok ni... Semuanya spontan... Mana yang teragak kiteorang nak pegi... kiteorang akan pegi... So saper - saper nak join bolehla... Kite jumper kat kat sane ea! Daaaaa......

4 comments:

everybodynme said...

Uit!! Na bertunang x bgtau ea.. Xpe2...

Mrs Architect CuTe said...

uit... bolom kompem lagi camner nak bagitau ko... Huhuhu... Sabar ye.. Lau dah kompem t aku gtwla... p makesure ko kena datang temankan aku tau!

everybodynme said...

X mo ar!!! ko jemput aku ngan limo bru aku temankan! Wakaka..

Mrs Architect CuTe said...

Kijam r ko... huhuhu....
Kalau ko tak datang.... Emmm aper ek? Ha! xmo datang semban lagi dah! Majuk! ( eh, aku ker yg patut majuk?) haha

++Jom Kita Tukar Link!++