My Nuffy

Thursday, December 31, 2009

Kekzam...........

Kekzam majuk dengan aku.... Majuk giler - giler... sebab aku dah lama tak datang jenguk dia kat seremban.... Rasa nak nangis pun ada.... Rasa nak pegi Seremban sekarang jugak pun ada... Tapi kalau pegi pun mesti dieorang ngah celebrate new year kat luar.... Huhuhu...

Bukan die je yang majuk aku rasa.... Rhodie... Jamie.... pun mesti tengah bengang and majuk dengan aku... Tak tau apa nak tulis lagi...  sedeyla..... Kekzam..... Janganlah majuk - majuk lagi..... Nak janji pun tak boleh.... Takperla.... nanti za pulangkan kunci and ambik barang - barang kat rumah tu ye...... Mekasih sebab banyak tolong za masa za kat semban.... Sayang korang.......



p/s : sorilah aku tibai gambar korang... Huhuhu....

1 comment:

everybodynme said...

Amboi.. Ade en3 ttg Kekzam.. Sungguh aku jeles! Relax r babe.. Die memain jer.. Jgn ambil ati.. Kekzam mmg mcm 2.. Ske usik ko!

++Jom Kita Tukar Link!++